SINULLA ON YRITYSIDEA – ME LUOMME ULKOISEN ILMEEN YRITYKSELLESI

Olemme toimineet aloittavien yrittäjien markkinoinnin ja mainonnan asiantuntijana Jyskeen perustamisesta lähtien eli jo noin 16 vuoden ajan. Vastuullisena asiantuntijanamme toimii ekonomi Pasi Lehtimäki, jonka kanssa moni aloittava yrittäjä on saanut aloitusvaiheeseen ammattilaisen vinkit ja neuvot. “Positiivista palautetta saamme jo siitä perusasiasta, että monelle nämä vieraat mainosasiat hoituvat yhden luukun taktiikalla”, toteaa Pasi Lehtimäki.

Yrityksemme on saanut jo vuonna 2005 Ensimetri ry:n myöntämän Vuoden Asiantuntija- kunniamaininnan. Pirkanmaan Yrittäjät on valtuuttanut Pasi Lehtimäen toimimaan markkinoinnin ja mainonnan erityisasiantuntijana Pirkanmaalla.

 

AMMATTILAISEN YHTEENVETO YRITYKSEN ALOITUSVAIHEESEEN

1. Määrittelemme aina millä toimialalla, mihin kilpailutilanteeseen, millä resursseilla ja näkyvyydellä sekä millaisella yrittäjän omalla panostuksella yritys perustetaan.

2. Luomme aloittavalle yritykselle ulkoisen ilmeen, logon tai liikemerkin, mahdollisen sloganin ja etsimme aktiivisimman, vapaan domainin.
Ammattilaisen tekemänä ulkoinen ilme eriyttää liiketoiminnan kilpailijoista ja luontaisesti tarjoaa jotain parempaa ja laadukkaampaa.

3. Aloittavan yrityksen perusmateriaalit ovat responsiiviset www-sivut, käynti- tai mestarikortti, puhutteleva flyer tai esite, sähköpostilomake ja lehti-ilmoitus.
Liikkeenharjoittajille luonnostelemme ikkuna- ja ajoneuvoteippaukset ja messumateriaalit, brändi- tai bonuskortit sekä verkkokaupan, jonka toteutus tapahtuu
Vilkas-tekniseen formaattiin perustuen.

Hinnoittelussamme Y-alennus ja käytössämme lisenssoidut ohjelmistot sekä laaja, monivuotiseen yhteistyöhön perustuva verkosto mm; kirjapainot, tarra- ja tulostuspalvelut, kielenkääntäjät, messumateriaalien valmistajat jne.

Pyydä meitä tekemään ehdotus tarpeistasi, me veloitamme vain, mikäli ehdotuksemme johtaa toteutukseen!

Ota yhteyttä: Jyskeenpasi 050 372 2252 tai lähetä viesti…

Viimeisimmät aloittavien yrittäjien referenssimme (aiemmat löydät muualta sivustoltamme).

Mainostoimisto Jyske Oy

Mainostoimisto Jyske

Tietosuojaseloste

Asiakastapaamiset

Pasi Lehtimäki

Puhelin:
Email: jyske.fi

Tervetuloa Näsilinnankadulle Jyskeeseen!

Katso sijaintimme kartalta!